sejdaj.ch / seelandoffice.ch; Murtenstrasse 45; CH - 2502 Biel/Bienne

  info@sejdaj.ch

Mo-Fr 8:00 - 17:00

 +41 (0)32 373 58 31


SHËRBIMET

Biznesi i familjes Sejdaj u themelua në vitin 2005. Ne jemi partneri juaj i fortë në fushën e transportit, logjistikës dhe largimeve. Cilësia, siguria, shpejtësia dhe lehtësia ndaj çmimit janë prioritetet tona kryesore.

 

 • Transport mallrash

  Transport mallrash kombëtar, ndërkombëtar dhe të përgjithshëm

 • Transporti i personave

  Transferta në aeroport, udhëtime pune, dasma

 • Dërgesat e shpejta

  Shërbime korriere dhe dërgesa ekspres

 • Logjistika e ruajtjes

  Ne ruajmë mallrat tuaja

 • Depozitimi i largimeve

  ULargimet, pastrimi, asgjësimi

  KREDENCIALET

  Jemi krenarë për referencat dhe partnerët tanë!

  SHUMË ARSYE QË FLASIN PER NE

  Ne do të jemi të lumtur t'ju bëjmë një ofertë jo të detyrueshme!

   

  Kontaktoni

  Ofertë lëvizëse


  • 750

   Klientët

  • 18

   Vite eksperience

  • 780

   Dërgesat në vit

   Kontaktoni

   Keni nevojë për ndihmë?

   info[at]sejdaj.ch

   Formulari i emailit

   Telefon: +41 (0)32 373 58 31

   Rreth Nesh

   Ne jemi ekspertë në fushat e transportit, largimeve dhe logjistikës të të gjitha llojeve.

   sejdaj.ch / seelandoffice.ch
   Murtenstrasse 45
   CH - 2502 Biel/Bienne

   We use cookies

   We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.