sejdaj.ch / seelandoffice.ch; Murtenstrasse 45; CH - 2502 Biel/Bienne

  info@sejdaj.ch

Mo-Fr 8:00 - 17:00

 +41 (0)32 373 58 31


Gjurmë

sejdaj.ch / seelandoffice.ch
Murtenstrasse 45
CH - 2502 Biel/Bienne
+41 (0)32 373 58 31

Internet: www.sejdaj.ch

Faqet e internetit: konceptimi, zhvillimi dhe realizimi nga spectivo GmbH www.spectivo.com
Imazhet: Imazhe të prodhuara vetë dhe www.fotolia.com

Kontaktoni

Keni nevojë për ndihmë?

info[at]sejdaj.ch

Formulari i emailit

Telefon: +41 (0)32 373 58 31

Rreth Nesh

Ne jemi ekspertë në fushat e transportit, largimeve dhe logjistikës të të gjitha llojeve.

sejdaj.ch / seelandoffice.ch
Murtenstrasse 45
CH - 2502 Biel/Bienne

We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.